handelswijze

Blog

Luister naar de podcasts van NBR

Op 21 maart en 20 juni 2023 mocht Andrew Hoffmanns iets vertellen over de vertrouwenspersoon en de klachtenregeling en het belang hiervan voor werknemers en werkgevers. Luister beide podcasts terug op onderstaande links.

New Business Radio is een online radiodienst voor ondernemers. Het radioprogramma Business Open 3.0 maakt onderdeel uit van het zakelijke netwerk Business Open. Het netwerk brengt ondernemers op een aangename en effectieve manier met elkaar in contact met als doel bij te dragen aan elkaars succes. 

De afleveringen van Business open 3.0 zijn zowel op de site van New Business Radio terug te beluisteren als ook op je favoriete podcast app. Onderstaande links openen de items van Andrew Hoffmanns over de klachtenregeling en vertrouwenspersoon in Soundcloud. Luister gauw!

De podcast van 21 maart 2023 gaat in op het belang van de vertrouwenspersoon en klachtenregeling voor werknemers.

De podcast van 20 juni 2023 gaat in op het belang van de vertrouwenspersoon voor de werkgever.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de vertrouwenspersoon of klachtenregeling en hoe deze op te zetten voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via info@ethxcom.com of 085-0470310. En kijk ook eens op Meldjeklacht.

Ontdek wat een professionele klachtenprocedure losmaakt in organisaties.